Blog

Jan 05

Bij Tankopslag Verbeke heeft u alles onder één dak

Behalve dat Tankopslag Verbeke beschikt over één van de modernste industriële tankopslagterminals voor de oliehandel of de chemische industrie in West-Europa, kunnen onze klanten ook bij ons terecht voor diverse andere werkzaamheden. Zo biedt Tankopslag Verbeke ook het drummen in verschillende afmetingen drums.

De service van het drummen is gericht op klanten die vloeistoffen in kleine hoeveelheden willen distribueren. Tankopslag Verbeke beschikt over alle faciliteiten om drums van verschillende afmetingen veilig te vullen en op te slaan. Ook zijn alle douane en accijnzendocumenten op de terminal aanwezig zodat de gevulde drums snel kunnen worden afgenomen.

De drums worden gevuld door middel van een gesloten systemen van stikstof. Dat garandeert dat het proces veilig en vlot kan verlopen. Gevulde drums kunnen, afhankelijk van de wens van de klant, rechtstreeks in een truck of container worden geladen. Wanneer de klant dat wenst, dan kunnen de drums ook tijdelijk in één van de magazijnen op ons terrein worden opgeslagen. Die magazijnen zijn speciaal ingericht en voorzien van alle benodigde apparatuur om de inhoud van de drums in optimale conditie te houden.

Met het aanbieden van de drumming service zorgt Tankopslag Verbeke niet alleen voor de opslag van vloeistoffen voor de chemische- en petrochemische industrie, maar draagt het ook bij aan het verbeteren van de processen en activiteiten van haar klanten.

About The Author

Leave a reply