Blog

Feb 16

Geen chemische verbinding op Valentijnsdag

Valentijnsdag draait vooral rondom de chemie tussen twee mensen. Op de terminal van Tankopslag Verbeke werken onze mensen met vele chemische producten. De chemie tussen ons personeel en hun werk is belangrijk, maar sommige dingen houden wij liever strikt gescheiden.

Tankopslag Verbeke heeft de afgelopen tientallen jaren een reputatie opgebouwd van een betrouwbare en flexibele partner voor de petro-chemische industrie. Klanten in binnen- en buitenland zijn afhankelijk van de opslag, opslagcapaciteit en opslagkwaliteit van onze tankterminal in Hemiksem, nabij Antwerpen.

Die reputatie is het resultaat van hard werken en continue innovatief te zijn. Het is bovenal het resultaat van het feit dat wij door de jaren heen weinig incidenten hebben gekend.

Op de tankterminal van tankopslag Verbeke staan wij alleen de chemische verbindingen toe die geacht worden plaats te vinden en waarvoor onze klanten hun goedkeuring hebben verleend. Alleen producten die gemengd moeten worden, zullen worden gemengd. Alle andere stoffen blijven strikt gescheiden. Zo vormen ze ook geen gevaar voor ons personeel of de omgeving.

Die strikte scheiding staat simpelweg niet ter discussie. Daar waar nodig zullen wij dat ook in de toekomst blijven nastreven.  Alleen op voorspraak van onze klanten creëren wij een chemische verbinding.

About The Author

Leave a reply