Blog

Oct 27

Een fantastische avond met een prachtig doel

Iedereen kent wel iemand om zich heen die weleens een duwtje in de rug verdient. Lieve mensen die niet altijd het geluk aan hun zijde hebben en daardoor financieel vaak ook de nodige uitdagingen hebben.

Gelukkig zijn er wel organisaties die zich volop inzetten om deze kansarme mensen te helpen. Tochtgenoten is zo’n organisatie. Tochgenoten zet zich lokaal in om kansarme gezinnen in Hemiksem te helpen. In Hemiksem gaat het op dit moment om 80 gezinnen die deze hulp goed kunnen gebruiken. Om in de basisbehoeften te kunnen voorzien verzameld Tochgenoten daarom voedsel en kleding in, die vervolgens twee keer per week wordt verdeeld over deze gezinnen.

Wij vonden dit zo’n mooi doel dat we hebben besloten om onze feestelijke avond op vrijdag 20 oktober ten behoeve van de opening van ons nieuwe tankpark een steentje bij te dragen. Samen met GWS waren we de eerste twee bedrijven die elk € 1.000,00 hebben gesponsord. Als snel volgde ook de Firma Olichart nv.

Dhr. Leendert Muller van de firma Multraship uit Zeeland heeft tijdens de avond de overige bedrijven ook uitgedaagd om € 1.000,00 te sponsoren. Multraship zelf zou ook € 1.000,00 sponsoren op voorwaarde dat er minimaal 5 bedrijven mee zouden doen. Uiteraard heeft dit tot een groot succes geleid!

De volgende firma’s namen deze uitdaging maar al te graag aan en hebben, waardoor er € 10.000,00 extra werd opgehaald voor dit prachtige doel:

MAC2-                     Karl Sandra

Kets Expertise Bureau – Jean-Marc – Kets

Trafuco –                  Marc Van Den Broeck

Laxmi –                     Janet en Anneke

Ecotank –                 John Warbout

Ivens –                      Jeroen De Bauw

Agidence –              Arnaud De Hoedt

Agaat Bunkering Nv – Robert Van der Meirsche

FG Chemicals          Dr. Suleiman W.

_DSC5931 copy

Wij zijn uiteraard zeer trots dat we met elkaar dit mooie resultaat hebben kunnen bereiken, al blijft hulp in de vorm van voedsel, kleding en geld altijd welkom.

About The Author

Leave a reply