Blog

Dec 22

Fijne feestdagen!

Of het nu gaat voor advies over de opslag van restanten van uw kerstdiner of overbodige kerstgeschenken, of juist de expertise over het opslaan van vloeistoffen voor de chemische- en petrochemische industrie: vanaf januari 2017, na de feestdagen, kunt u weer bij Verbeke Tankopslag terecht.

Alle drijvende krachten achter Verbeke Tankopslag wensen u fijne feestdagen en een voorspoedig 2017!

De chemie van kerstmis

Kerstmis en chemie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Hoewel de ware oorsprong en betekenis van Kerstmis verschilt per bron of geloof, is het algemeen aanvaard dat Kerstmis bovenal een moment van onderlinge chemie en verbondenheid is.

Tijdens de kerst overstijgt die verbondenheid relaties, geografische barrieres en zelfs culturen om zo te bouwen aan een onderlinge chemie.

De historie kent vele voorbeelden van Kerstmis en onderlinge chemische verbondenheid. Het Kerstbestand uit 1914 is daar een goed voorbeeld van. Duitse en geallieerde soldaten die elkaar tijdens de Eerste Wereldoorlog bevochten in België grepen Kerst 1914 aan om nader tot elkaar te komen. Ze vierden het kerstfeest in elkaars loopgraven en organiseerde verschillende onderlinge sportwedstrijden.

Een meer recent voorbeeld is de toespraak die staatshoofden en religieuze leiders wereldwijd uitspreken tijdens de kerstperiode. Elke leider zal, ongeacht de economische- of sociale voorspoed die het geloof of land mag ervaren, het moment aangrijpen om noodzakelijke verbetering in de chemie van verbondenheid te benadrukken.

Hoe belangrijk de chemie en verbondenheid is weten we bij Verbeke Tankopslag als géén ander.

Door dagelijks te werken aan onze dienstverlening naar- en relatie met de klanten is Verbeke Tankopslag uitgegroeid tot één van de grootste partners voor de chemische en petrochemische industrie. Wij bieden hen de beste faciliteiten die beschikbaar zijn.

Dat kunnen wij door de afzonderlijke krachten van elke chemisch element strikt gescheiden te houden. De onbedoelde vermenging van die krachten kan leiden tot ongewenste effecten. Door te bouwen op de chemie van onze relatie met onze klanten identificeren we de sterkste componenten en bouwen zo voort aan de beste relatie.

Fijne feestdagen.

About The Author

Leave a reply