Blog

Feb 06

Flexibiliteit en diversiteit voor een hogere bedrijfszekerheid

Diversiteit en flexibiliteit zijn essentieel om bedrijven in de petro-chemische industrie op de juiste manier te kunnen bijstaan. Bij Tankopslag Verbeke spelen we daar op verschillende manieren op in.

Een van de grote pluspunten van Tankopslag Verbeke is dat we zowel over de weg, per spoor of via het water te bereiken zijn. Onze terminal is strategisch gelegen ten zuiden van Antwerpen. Daardoor kunnen wij bijna alle industriële zones in België snel bereiken.

Flexibiliteit vertaald zich ook door in onze tanks. Tankopslag Verbeke heeft meerdere tanks die variëren van 30 m3 tot 8300 m3. In totaal bieden wij tanks in 96 verschillende maten. Op onze terminal staan zowel gecoate als roestvrijstale tanks maar we beschikken ook over stalen tanks, stikstof tanks, geïsoleerde tanks, dampretour tanks en lichte tanks.

Behalve in de opslag kunnen wij onze klanten ook op diverse andere wijze bijstaan. Zo kunnen wij onze klanten bijstaan met aanvullende diensten zoals drumming, blending of opslag. Door voortdurend innovatief bezig te zijn lukt het ons om onze klanten altijd op de juiste manier bij te staan.

Samen met die innovativiteit vormen flexibiliteit en diversiteit de kernpunten van onze activiteiten. Door dit hoog in ons vaandel te houden kan Tankopslag Verbeke het smeermiddel blijven van uw activiteiten.

About The Author

Leave a reply