Blog

Feb 08

Een goede strategie kan niet zonder strategische ligging

Om klanten goed bij te kunnen staan is een goede bereikbaarheid en snelle levering belangrijk. De ligging van de tankterminal van Tankopslag Verbeke plaatst ons in een ideale positie om alle soorten klanten uit de petro-chemische industrie te assisteren.

De tankterminal van Tankopslag Verbeke staat in Hemiksem. Dat ligt net onder de rook van Antwerpen en iets ten noorden van Brussel aan de weg die de twee grootste steden van België met elkaar verbindt. Onze tankopslag is dus prima bereikbaar over de weg. Vanaf Hemiksem is het slechts enkele minuten rijden naar de ring van Antwerpen of de ring van Brussel vanaf waar we elke andere plek in België kunnen bereiken.

Wanneer het vervoer over de weg niet de meest geschikte oplossing is dan kunnen wij onze klanten ook beleveren via het spoor. Tankopslag Verbeke heeft een eigen aftakking van de spoorlijn tussen Antwerpen en Brussel. Die aftakking komt uit in onze eigen spoorterminal. Daar kunnen wagons veilig landen en lossen in een gecontroleerde omgeving.

Wij kunnen de stoffen daarbij overtanken naar vrachtwagens of naar tankschepen. Die kunnen onze terminal vanuit heel de wereld bereiken via de Schelde. Tankopslag Verbeke beschikt over haar eigen faciliteiten om tankschepen die aanmeren te kunnen laden of lossen.

Of het nu om land-, rail of scheepsvracht gaat: Tankopslag Verbeke is altijd bereikbaar.

About The Author

Leave a reply