Blog

Jan 04

Investering in nieuwe speedgate gaat verwerking van vrachtwagens versnellen

Na de feestdagen binnen op het terrein van Tankopslag Verbeke de voorbereidingen voor de installatie van een nieuwe speedgate. Dankzij de nieuwe, geautomatiseerde, toegang kunnen vrachtwagens sneller worden geladen en worden de veiligheid en service verhoogd.

Vrachtwagens die straks willen komen laden op het terrein van Tankopslag Verbeke melden zich aan via een touchscreen bij de poort. Er worden twee touchscreens met camera’s en intercoms op verschillende hoogtes geplaatst zodat zowel chauffeurs van kleine- als grote vrachtwagens zich kunnen aanmelden vanuit het comfort van hun cabine. Omdat de gegevens van de vrachtwagen en haar inhoud allemaal zijn opgenomen in ons geautomatiseerd systeem hoeft de vrachtwagen, vervolgens, alleen maar naar de aankoppelingsplek te rijden. Het voertuig zal automatisch worden gewogen en de chauffeur ontvangt, na afloop van de werkzaamheden, alle benodigde documenten.
Behalve de speedgate voor de vrachtwagens wordt er ook een nieuwe toegang voor voetgangers geplaatst. Ook die zullen voortaan alleen nog via deze speedgate het terrein van Tankopslag Verbeke kunnen bezoeken.

Met deze investering verhoogd Tankopslag Verbeke de veiligheid op het terrein. Ook worden de processen en administratie verbeterd. De volledige automatisering zal, naar verwachting, eind januari zijn afgerond.

About The Author

Leave a reply