Blog

Mar 23

Nieuwe opslagtanks worden langzaam realiteit

De uitbreiding van onze tankopslag in Hemiksem verloopt volgens planning. Onze nieuwe opslagtanks worden langzaam realiteit. De verwachting is dat Tankopslag Verbeke vanaf eind september kan beschikken over haar extra opslagtanks.

De fundering voor de nieuwe opslagtanks op het terrein van Tankopslag Verbeke werd in juni 2016 gelegd. Sindsdien vorderen de werkzaamheden gestaag. Dankzij de relatief korte winter zijn er nauwelijks vertragingen opgetreden. Daardoor liggen de werkzaamheden momenteel twee weken voor op schema.

De laatste ontwikkeling is dat de aannemer begonnen is met het schilderen van de eerste tank. De nieuwe opslagtanks worden langzaam realiteit. Net als de overige tanks op het terrein van Tankopslag Verbeke wordt ook deze tank volledig wit. Dankzij die kleur zal de inhoud van de tank weinig invloed ondervinden van temperatuurwisselingen. Ook stelt de witte kleur ons in staat een beter beeld te hebben van de properheid van ons terrein.

image012

image002 image011 image005 image008 image015 image012 image003 image006 image009 image016 image013 image010

 

Een schoon terrein is belangrijk voor Tankslag Verbeke. Hoe schoner ons complex, des te beter de kwaliteit van onze service.

De vijf nieuwe tanks brengt het aantal tanks bij Tankopslag Verbeke tot meer dan 100. Op het complex van Tankopslag Verbeke in Hemiksem wordt straks bijna 110.000m3 aan verschillende vloeistoffen opgeslagen. Alle onze activiteiten voldoen aan de hoogste eisen omtrent de veiligheid voor het personeel, het milieu en de omgeving.  

About The Author

Leave a reply