Blog

Mar 10

Tankopslag Verbeke verwelkomt Jan Plezier en hun Flandriatocht

Tankopslag Verbeke is blij te horen dat het familiebedrijf Jan Plezier de rondvaartdienst van Flandria een nieuw leven wil inblazen.

Tankopslag Verbeke is zelf een familiebedrijf. De huidige generatie is al weer de zesde generatie van de familie Verbeke die het bedrijf voor opslag van vloeistoffen voor de petro-chemische industrie leidt. Na de Tweede Wereldoorlog was Tankopslag Verbeke één van de hoekstenen voor de heropbouw van de Antwerpse Haven. Dat nu een ander familiebedrijf de rondvaarttochten door de haven een nieuw leven in blaast stemt Tankopslag Verbeke dan ook zeer tevreden.

Met recht verwelkomt Tankopslag Verbeke Jan Plezier en hun Flandriatocht. De rondvaart door het Antwerps Havengebied was aanvankelijk in november gestopt maar wordt nu door René en Nils Verbeeck een nieuw leven ingeblazen. Het is hun intentie om de haven van Antwerpen in al haar pracht en glorie te tonen aan hun passagiers. De Antwerpse haven heeft ontzettend veel te bieden. De haven is meer dan 100 jaar oud en is, na de haven van Rotterdam, de tweede haven van Europa. Het hele havengebied meet 13.500 hectare. Jan Plezier wil hun passagiers straks een iPad geven zodat ze tijdens de rondvaart alle benodigde informatie krijgen. Tankopslag Verbeke werkt daar graag aan mee.

About The Author

Leave a reply