Blog

Jan 11

Verwarmde opslag bij Tankopslag Verbeke

Wanneer buiten het kwik daalt, stijgt de temperatuur binnen. Bij Tankopslag Verbeke verwarmen we niet alleen de kantoren maar ook de producten van onze klanten.

Klanten wiens producten gevoelig zijn voor temperatuursschommelingen kunnen bij Tankopslag Verbeke ook terecht voor verwarmde opslag. Van verschillende van onze tanks kan de temperatuur worden gemanipuleerd om hun petro-chemische vloeistof in optimale conditie te houden.

De verwarmde tanks van Tankopslag Verbeke zijn volledig geïsoleerd. Onlangs hebben we extra geïnvesteerd in een state of the art gasinstallatie om meer milieu bewust om te gaan met energie en zo  een optimaal rendement te verzekeren.

Warmte stijgt en zal zich, uiteindelijk, bovenin de tank verzamelen. Hoewel het oppervlak van het dak relatief klein kan zijn, kan een niet-geïsoleerd dak er toe lijden dat de warmte verloren gaat waardoor er nieuwe warmte moet worden binnengebracht. Dat is een verlies voor de opgeslagen vloeistof, een verlies voor de portemonnee en een verlies voor het milieu.

Sneeuw op ijs, bij Tankopslag Verbeke heeft u altijd prijs!

About The Author

Leave a reply