Blog

apr 06

Speciale parkeerplaats voor vrachtwagens

Tank Opslag Verbeke heeft, samen met de andere ondernemers van Hemiksem, een speciale parkeerplaats voor vrachtwagens ingericht. Bij Tank Opslag Verbeke lossen we vrachtwagens doorgaans tussen 08:00 en 15:00. Vrachtwagens die lange tijd moeten wachten kunnen dat rustig en comfortabel doen op deze speciale parkeerplaats voor vrachtwagens.

De speciale parkeerplaats voor vrachtwagens is slechts op enkele honderden meters afstand van het complex van Tank Opslag Verbeke. De parkeerplaats is ruim van opzet en ligt beschut. De autoriteiten van Hemiksem patrouilleren er regelmatig om de veiligheid van chauffeur en vracht te garanderen.

Vrachtwagens die buiten onze laad- en lostijden bij ons complex arriveren ontvangen een speciale folder die hen wijst op de locatie van de speciale parkeerplaats. De folder bevat tevens relevante en praktische informatie die het verblijf voor de chauffeurs aangenaam moet maken. Zo wijzen wij ze op een aantal spelregels binnen onze gemeente maar kunnen ze ook de locatie van een paar nuttige winkels aflezen.

De speciale parkeerplaats voor vrachtwagens is een initiatief van de gezamenlijke ondernemers. Het is bedoeld als praktische oplossing die de inwoners en het verkeer van Hemiksem verder moet ontlasten. Bovendien moet het de veiligheid in onze omgeving verder vergroten. De flyer die de chauffeur ontvangt is in 4 talen. Zo kan iedereen ‘m lezen.

About The Author

Leave a reply