Blog

Feb 03

Beter blenden bij Tankopslag Verbeke

De strategische ligging van onze locatie maakt dat Tankopslag Verbeke een goede strategische partner is om werkzaamheden bij onder te brengen die van toegevoegde waarde zijn voor uw organisatie. Blending is daar een voorbeeld van.

Tankopslag Verbeke is een blending partner voor honderden organisaties wereldwijd. Zij kunnen hun petro-chemische stoffen per spoor, over de weg of via het water bij ons aanleveren. De stoffen voor de petro-chemische industrie worden bij ons veilig en professioneel opgeslagen. Ook kunnen we ze voor de klant mengen.

Blending is een specialiteit van Tankopslag Verbeke en ons personeel is speciaal getraind om dit werk goed en veilig voor de klant uit te voeren. Wij mengen stoffen zowel horizontaal als verticaal en doen dat bij ons op locatie of tijdens het transport.

Door uw stoffen door Tankopslag Verbeke te laten blenden bespaart u tijd en hoeft u niet te investeren in speciale systemen of faciliteiten die noodzakelijk zijn voor het blenden van vloeistoffen voor de petro-chemische industrie. Ook zal het u de noodzaak bij u wegnemen om in specialistisch persoon of veiligheidsmaatregelen te investeren.

Een mix van uw grondstoffen en de kennis en ervaring van Tankopslag Verbeke staat garant voor optimale combinatie.

About The Author

Leave a reply