Blog

Mar 29

Trend Gazelle nominatie voor Tank Opslag Verbeke

Vol trots melden wij dat we voor het derde jaar op rij een Trend Gazelle nominatie voor Tank Opslag Verbeke in de wacht hebben gesleept.

Met de Trend Gazellen zet tijdschrift Trends Magazine de snelgroeiende ondernemingen in de kijker. Tank Opslag Verbeke is dit jaar voor de derde keer genomineerd. De Trend Gazelle nominatie voor Tank Opslag Verbeke hebben wij te danken aan onze absolute en relatieve groei qua omzet, cashflow en aantal werknemers.

Tank Opslag Verbeke staat momenteel onder leiding van de vijfde generatie binnen de familie Verbeke. Onze onderneming was één van de hoekstenen bij de heropbouw van de Antwerpse haven na de Tweede Wereldoorlog. De jongste generatie Verbeke’s hebben een aantal jaar geleden alle aandelen volledig terug in het bezit van de familie gebracht. Sindsdien heeft Tank Opslag Verbeke een gestage groei ervaren. De oliecrisis van een aantal jaar geleden of de uitverkiezing van Donald Trump als president van de Verenigde Staten hebben geen invloed op onze bedrijfsvoering gehad. Integendeel: Tank Opslag Verbeke blijft groeien. Later dit jaar zullen wij daarom vijf nieuwe tanks aan onze terminal toevoegen.

De directie is trots op de Trend Gazelle nominatie voor Tank Opslag Verbeke. Voor ons is het een bewijs dat we op de goede weg zitten en dat wij beschikken over kundig personeel.

About The Author

Leave a reply