Blog

Feb 02

Eerste stap gezet voor geautomatiseerd toegangssysteem

De eerste stappen voor het nieuwe geautomatiseerde toegangssysteem zijn gezet. Wanneer straks alles gereed is worden de tankwagens sneller en veiliger bij Tankopslag Verbeke verwerkt.

Dankzij het nieuwe systeem loggen de vrachtwagens in met een eigen referentie. Dit doen ze aan de poort van de terminal van Verbeke Tankopslag. Alleen vrachtwagens voor wie de specifieke toegang is aangemaakt worden toegelaten op het terrein van Tankopslag Verbeke.

Het voertuig zal zowel voor als na de belading worden gewogen. Die gegevens worden automatisch verwerkt in ons datasysteem. Zodra de vrachtwagen volledig is gelost of geladen dan zal deze bij vertrek alle benodigde documenten ontvangen.

De automatisering moet er voor zorgen dat de gegevens beter worden geregistreerd en vrachtwagens sneller worden verwerkt. De chauffeurs kunnen straks vanuit het comfort van hun cabine zich aanmelden bij de poort om zo, vervolgens, direct naar de juiste terminal te worden gewezen.

Behalve de toegang voor voertuigen wordt ook de toegang voor voetgangers geoptimaliseerd. Veiligheid staat bij Tankopslag Verbeke voorop en ongeautoriseerde toegang dient geen enkel belang.

Het weer zal de komende weken van grote invloed zijn op de snelheid waarmee de nieuwe toegang kan worden geplaatst. Wanneer het een beetje mee zit dan is de nieuwe toegang binnenkort al een feit.

About The Author

Leave a reply