Blog

Dec 29

Verbeke Tankopslag heeft een knallend uiteinde…op kantoor

Nog even en dan komt ook 2016 ten einde. Net als de voorgaande jaren heeft ook dit jaar bol gestaan van de ervaringen waarvoor we bij Verbeke Tankopslag de champagnekurken kunnen laten knallen.

De aanzet tot de verjonging van onze tankopslag in Hemiksem is daar een goed voorbeeld van. Met de bouw van een nieuw en modern tankpark geven we zo een nieuwe impuls aan de op- en overslag van vloeibare bulk op ons complex in Hemiksem.

Ook dit nieuwe complex zal straks voldoen aan de regulering voor de zogenaamde P1 opslag. Door de strengste veiligheidseisen te bieden op het gebied van de op- en overslag van vloeistoffen voor de chemische en petrochemische industrie, spelen wij in op de wensen van onze klanten.

Veiligheid en duurzaamheid staan altijd centraal bij alle activiteiten van Verbeke Tankopslag. De kwaliteit en veiligheid van onze en uw omgeving wordt continue overwogen. Zo zijn we er ook dit jaar weer in geslaagd om werkplekken schoon te houden en om onze werknemers, en die van onze klanten, een veilige werkomgeving te bieden.

Die economische voorspoed van het afgelopen jaar en de successen die zijn geboekt bij de groeiende erkenning van het belang van een schone en veilige werkplek zijn voor alles alle redenen om de champagne te laten knallen.

Namens alle drijvende krachten achter Verbeke Tankopslag wens ik u en uw medewerkers een voorspoedig uiteinde en het allerbeste toe voor 2017. Wij kijken er naar uit om ook in 2017 de chemische en petrochemische industrie te kunnen bijstaan.

About The Author

Leave a reply